De gamla döttrarna

Av: Karin Larson

https://kulturbiljetter.se/evenemang/3323/de-gamla-d%C3%B6ttrarna/ Tantteatern och Torsdagsdamerna ger: De gamla döttrarna – en svart saga om makt. Text: Ulrica Breitenau. Regi: Kajsa Reicke Vi har premiär den 25 maj på Tantteatern, spelar där även 27 maj, 1 och 3 juni, samt på Ögonblicksteatern den 7 juni. Biljetter på kulturbiljetter.se Välkomna!

Skiljetecken

Av: Karin Larson

Av och med Kajsa Reicke och Greger Ottosson. Premiär på Tantteatern i januari 2018. Foto: Kalle Prorok.  

Sista chansen att se Nödvändigheten

Av: Karin Larson

Nödvändigheten spelas på Tantteatern 23 och 24 september kl 16, biljetter på plats, kontant betalning.

Att vara eller inte vara…

Av: Karin Larson

Gondolerna tolkar Shakespeare. 9 och 10 september på Tantteatern kl 16. Biljetter kontant på plats.

Ramaskri gästspelar i Innansjön, Burträsk

Av: Karin Larson

Torsdagsdamerna spelar Ramaskri 2 september kl 16, biljetter via Studieförbundet Vuxenskolan i Burtträsk.

Ramaskri

Av: Karin Larson

Torsdagsdamerna på Tantteatern gör en föreställning med egenskrivna texter. Levande musik. Vi spelar på dansbanan på Gammlia, under tak, 19 och 20 augusti kl 16. Biljetter på plats en halvtimme innan, 125 kronor kontant, fika ingår. Välkommen!

Att vara eller inte vara

Av: Karin Larson

Gondolerna tolkar Shakespeare. Tantteatern 10 och 11 juni klockan 16. Biljetter en halvtimme innan. 125 kronor kontant, fika ingår. Välkommen!

Lavafältets lockelse, en textil installation av Karin Furness. Tantteatern medverkar med en performance i det textila landskapet. Premiär 22 april.

Av: Karin Larson

Nödvändigheten igen i januari

Av: Karin Larson

Vi spelar på Tanttatern lördag 21/1 kl 19 och söndag 22/1 kl 16. Biljetterna finns på BC. Julklappstips! Välkommen!

Nödvändigheten

Av: Karin Larson

Premiär lördag 12 november. Föreställningar 14 – 18:e november.  Alla föreställningar kl 19. Biljetter på Biljettcentrum. Välkommen!

Välkommen och Godnatt

Av: Karin Larson

Tantteaterns föreställning för barn från 4 år Välkommen och Godnatt spelas igen, 1 och 8/10 kl 14.00 Biljetter på BC Välkomna!

Jag såg i dina ögon…

Av: Karin Larson

Två till föreställningar av Jag såg i dina ögon två tokiga träd 27/11 kl 14.00 och 10/12 kl 14.00 För barn från 6 år Biljetter på BC Välkomna!

Jag såg i dina ögon två tokiga träd

Av: Karin Larson

Tantteatern har premiär för vår nya föreställning för barn från 6 år, Jag såg i dina ögon två tokiga träd, med inspiration från Federico Garcia Lorcas poesi och bilder. Av och med Kajsa Reicke. Lördag 17/9 kl 14, söndag 18/9 kl 14. Efter föreställning ges publiken tillfälle till en stunds eget skapande. Biljetter på Biljettcentrum. […]

Gästspel och småprogram i höst på Tantteatern

Av: Karin Larson

Söndag 28/8 kl 14.00 ”En musikalisk resa genom tid och rum” Medverkande: Åsa Berglund, cello, Kristen Jansen Brodin, flöjt.   Lördag 3/9 kl 14.00 ”Rummet mellan oss”, en diktad dialog. Medverkande: Ulrica Breitenau, text, och Kajsa Reicke, text.   Lördag 10/9 kl 14.00 ”Havsutsikt önskas” Medverkande: Ulrica Breitenau, text, och Mats Kyrö, musik.   Samtliga […]

Höststart

Av: Karin Larson

Nu spelar vi tre sista föreställningarna av Alice och Gertrude – en kärlekshistoria. Fredag 19 augusti kl 19, lördag 20/8 kl 14 och lördag 27/8 kl 14. Biljetter på Biljettcentrum. Välkommen!  

Framtidsplaner

Av: Karin Larson

Vi har börjat jobba med ett projekt som vi kallar Nödvändigheten, om bildkonstnärerna Seraphine och Victoria, och om det kvinnliga skapandets villkor. Premiär blir det i november, men redan i sommar kommer vi att dela med oss av processen ute på Norrbyskär.Här en målning av Victoria Nygren, 1885-1965, Norsjö, som var självlärd naivistisk målare och […]

Smått å gott från året som gått

Av: Karin Larson

Vi har turnerat, haft teaterträffar, utställning och gjort performance! Signe Blom Bringlöv har ställt ut sina bilder tillsammans med Kajsa, Torsdagsdamerna har uppträtt, Tantteatern gjorde en performance i Karin Furness utställning Bedagade på Västerbottens museum, Gondolerna dansar vidare och Alice och Gertrud och Välkommen och Godnatt har turnerat. Tantteaterföreningen har haft årsmöte. Klicka för att […]

Torsdagsdamerna behöver tillskott!

Av: Karin Larson

Tantteaterns amatörteatergrupp behöver fler damer! Varannan torsdag mellan kl 16 och 18 träffas vi på Tantteatern under ledning av Kajsa Reicke. Här får du tillfälle att med lek och lust prova på att skapa teater i grupp. Är du intresserad? Mejla Kajsa: kajsareicke086@gmail.com    

Extraföreställningar av Alice och Gertrude

Av: Karin Larson

Vi spelar på Tantteatern fredag 6 maj kl 18, lördag 7 maj kl 14. Biljetter på Biljetter på BC.

Premiär!

Av: Karin Larson

Lördag den 13 februari har Tantteatern premiär på Välkommen och Godnatt, för publik från 4 år. Av och med Kajsa Reicke.Biljetterna kostar 60 kronor och säljs som vanligt på Biljettcentrum. Föreställningar även 14/2, 6/3, 20/3, 10/4, 16/4 och 17/4 kl 14. Välkommen!

Vi finns även på Facebook! Gå gärna in och gilla oss där. https://www.facebook.com/Tantteatern