Tack!

Av: Karin Larson

 Nu har vi spelat klart för i år. Tack, kära publik! 5 utsålda hus. I februari kommer vi tillbaka. Vi spelar på Väven den 15/2 på Seniordagen. Sen på Tantteatern lördag 16/2 kl 14 och måndag 18/2 kl 19. Håll utkik i Rajden! Välkommen! Tantteatern ger: Jag går nog snart (Foto: Freja Wagner)

Jag går nog snart

Av: Karin Larson

Fin recension i VK av Sara Meidell! Vi är jätteglada! Premiär och påföljande föreställningar på Tantteatern är avklarade. Slutsålt! Härligt. Nästa föreställning blir under Festival Normal, 8/12 kl 11.00 Biljetter på biljettcentrum.

Jag går nog snart – snart premiär!

Av: Karin Larson

Jag går nog snart, är ett drömspel om åldrande och minne, och har premiär på Tantteatern den 21 november. Boka biljetter på kulturbiljetter.se Varmt Välkommen! Foto: Freja Wagner

Brevet och Barbara

Av: Karin Larson

Den 1 februari 2019 har Tantteatern premiär på vår nya pjäs, Brevet och Barbara. Berättelser om ett långt livs längtan efter en pappa. Sång, och levande musik. En föreställning som innehåller sånger av den franska poeten och artisten Monique Serf/Barbara. Sångtexter i svensk översättning av Rikard Wolff. Medverkande: Kajsa Reicke, Carlos de Rada och Olov Lindroth. […]

På väg mot en föreställning

Av: Karin Larson

En textinstallation på temat Minne och Åldrande. Tantteatern samarbetar med konstnär Oili Sihvonen. 1 och 2 september kl 12 – 16, 7 september kl 15 – 19. Tantteatern, Östra Kyrkogatan 34. Varmt välkommen!

Skiljetecken – en skilsmässa för 6 röster

Av: Karin Larson

  På begäran! Kajsa och Greger spelar igen på Tantteatern, 12 – 14 oktober. Foto: Kalle Prorok. Biljetter på Kulturbiljetter.se

Jag går nog snart

Av: Karin Larson

Jag går nog snart – ett poetiskt och brutalt drömspel om minne och åldrande. Premiär på Tantteatern den 21 november. Biljetter på Kulturbiljetter.se

De gamla döttrarna

Av: Karin Larson

https://kulturbiljetter.se/evenemang/3323/de-gamla-d%C3%B6ttrarna/ Tantteatern och Torsdagsdamerna ger: De gamla döttrarna – en svart saga om makt. Text: Ulrica Breitenau. Regi: Kajsa Reicke Vi har premiär den 25 maj på Tantteatern, spelar där även 27 maj, 1 och 3 juni, samt på Ögonblicksteatern den 7 juni. Biljetter på kulturbiljetter.se Välkomna!

Skiljetecken

Av: Karin Larson

Av och med Kajsa Reicke och Greger Ottosson. Premiär på Tantteatern i januari 2018. Foto: Kalle Prorok.  

Sista chansen att se Nödvändigheten

Av: Karin Larson

Nödvändigheten spelas på Tantteatern 23 och 24 september kl 16, biljetter på plats, kontant betalning.

Att vara eller inte vara…

Av: Karin Larson

Gondolerna tolkar Shakespeare. 9 och 10 september på Tantteatern kl 16. Biljetter kontant på plats.

Ramaskri gästspelar i Innansjön, Burträsk

Av: Karin Larson

Torsdagsdamerna spelar Ramaskri 2 september kl 16, biljetter via Studieförbundet Vuxenskolan i Burtträsk.

Ramaskri

Av: Karin Larson

Torsdagsdamerna på Tantteatern gör en föreställning med egenskrivna texter. Levande musik. Vi spelar på dansbanan på Gammlia, under tak, 19 och 20 augusti kl 16. Biljetter på plats en halvtimme innan, 125 kronor kontant, fika ingår. Välkommen!

Att vara eller inte vara

Av: Karin Larson

Gondolerna tolkar Shakespeare. Tantteatern 10 och 11 juni klockan 16. Biljetter en halvtimme innan. 125 kronor kontant, fika ingår. Välkommen!

Lavafältets lockelse, en textil installation av Karin Furness. Tantteatern medverkar med en performance i det textila landskapet. Premiär 22 april.

Av: Karin Larson

Nödvändigheten igen i januari

Av: Karin Larson

Vi spelar på Tanttatern lördag 21/1 kl 19 och söndag 22/1 kl 16. Biljetterna finns på BC. Julklappstips! Välkommen!

Nödvändigheten

Av: Karin Larson

Premiär lördag 12 november. Föreställningar 14 – 18:e november.  Alla föreställningar kl 19. Biljetter på Biljettcentrum. Välkommen!

Välkommen och Godnatt

Av: Karin Larson

Tantteaterns föreställning för barn från 4 år Välkommen och Godnatt spelas igen, 1 och 8/10 kl 14.00 Biljetter på BC Välkomna!

Jag såg i dina ögon…

Av: Karin Larson

Två till föreställningar av Jag såg i dina ögon två tokiga träd 27/11 kl 14.00 och 10/12 kl 14.00 För barn från 6 år Biljetter på BC Välkomna!

Jag såg i dina ögon två tokiga träd

Av: Karin Larson

Tantteatern har premiär för vår nya föreställning för barn från 6 år, Jag såg i dina ögon två tokiga träd, med inspiration från Federico Garcia Lorcas poesi och bilder. Av och med Kajsa Reicke. Lördag 17/9 kl 14, söndag 18/9 kl 14. Efter föreställning ges publiken tillfälle till en stunds eget skapande. Biljetter på Biljettcentrum. […]

Vi finns även på Facebook! Gå gärna in och gilla oss där. https://www.facebook.com/Tantteatern